Deel/Bewaar

Om binnen te kunnen in een recyclagepark van IVAGO heb je een toegangskaart nodig. Die vraag je aan bij IVAGO:

Wat kost de recyclageparkkaart? 

De kaart is gratis en is geldig op alle recyclageparken van IVAGO. Je betaalt enkel 7,50 euro waarborg. Die krijg je terug wanneer je het niet-beschadigde pasje bij IVAGO inlevert en alle openstaande facturen betaald zijn.

Als je de kaart verliest of beschadigt, betaal je 12,50 euro voor een nieuwe kaart: 5 euro administratieve kost + 7,5 euro waarborg.

Je toegangskaart is persoonlijk en hoort bij je adres. Je mag ze dus niet door iemand anders (buiten je eigen gezin) laten gebruiken. Wil je een tweede kaart voor hetzelfde adres? Dan betaal je 20 euro. Een tweede kaart geeft geen recht op extra aanbiedingen.

Voor wie? 

Inwoners van Gent en Destelbergen

Elk huisgezin kan een IVAGO-kaart aanvragen. Samenhuizers worden ook als één gezin beschouwd. 

Jaarlijks krijg je 12 gratis aanbiedingen op de recyclageparkkaart. Als je gratis aanbiedingen op zijn, kan je nog altijd afval naar de recyclageparken brengen, maar dan betaal je per kilogram. Dit kan enkel op de recyclageparken met een weegbrug.

Niet-bewoners

Je bent student? Je verbouwt je huis of richt je appartement in, maar woont nog niet officieel in Gent? Dan krijg je een toegangskaart voor niet-bewoners. Je krijgt geen gratis aanbiedingen, maar betaalt per kilogram. Dit kan enkel op de recyclageparken met een weegbrug.

Bedrijven

Als KMO, bedrijf, organisatie of school krijg je een toegangskaart voor bedrijven. Je betaalt volgens het aangeleverde gewicht. Dit kan enkel op de recyclageparken met een weegbrug. Informatie over de recyclageparken voor bedrijven vind je hier.

IVAGO-kaart 

 

Wat als ik verhuis?

De toegangskaart is eigen aan je adres. Als je verhuist, meld dat dan aan IVAGO. We zetten je overgebleven aanbiedingen dan over naar je nieuwe adres. 

Verhuis je naar een adres buiten het IVAGO-gebied? Lever je onbeschadigde kaart binnen het jaar na je verhuis in. Je krijgt dan je waarborg terug. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: