Deel/Bewaar

Plaats je voertuig zo dicht mogelijk tegen de 0-grens of de lijn. De spiegel helpt je daarbij. De lengtemeting van je voertuig gebeurt automatisch. Op het scherm zie je binnen welke afmetingen je voertuig valt. 

toegangscontrole recyclagepark

                

Hou je recyclageparkkaart daarna tegen de kaartlezer. Wat er hierna op het toegangsscherm verschijnt is afhankelijk van de situatie:  

Gratis aanbiedingen op het recyclagepark zonder weegbrug (Gentbrugge)

 1. Op het toegangsscherm zie je het aantal aanbiedingen dat je voor dit bezoek nodig hebt (volgens de afmetingen van je voertuig) en het saldo dat daarna overblijft.
 2. OK? Druk 'bevestig'. De slagboom gaat open en je kan je verschillende afvalsoorten op de juiste plek achterlaten.

saldo aanbiedingen op toegangsscherm             

         

Gratis aanbiedingen op de recyclageparken met weegbrug

Voertuigen lager dan 1,90 meter en korter dan 8,5 meter

 1. Er verschijnt een keuzescherm. Kies voor 'ALLE ANDERE' als je niet onder één van de uitzonderingen valt. Druk 'bevestig' als je de juiste keuze hebt gemaakt.
 2. Je ziet het aantal aanbiedingen dat je voor dit bezoek nodig hebt en het saldo dat daarna overblijft. OK? Druk 'bevestig'.
 3. De slagboom gaat open en je krijgt een ticket. Leg het ticket duidelijk zichtbaar achter je voorruit.
 4. Bij het verlaten van het park hou je de kaart voor de lezer. Je ontvangt géén ticket en hoeft dus ook niet te stoppen aan de betaalzuil.

 

          

Voertuigen hoger dan 1,90 meter en korter dan 8,5 meter

 1. Er verschijnt een keuzescherm. Als je niet onder een van de uitzonderingen valt, kies je tussen niet-recycleerbaar afval (roofing, gips(karton) en grofvuil) en selectief afval (alle andere afvalsoorten). 
 2. Je ziet het aantal aanbiedingen dat je voor dit bezoek nodig hebt en het saldo dat daarna overblijft. OK? Druk 'bevestig'.
 3. Je voertuig wordt gewogen. De slagboom gaat open en je krijgt een ticket. Leg het ticket duidelijk zichtbaar achter je voorruit.
 4. Bij de uitgang word je opnieuw gewogen. Je betaalt volgens het vastgestelde tarief, met een vrijstelling van 150 kg. Indien nodig ontvang je een ticket met je gegevens en het te betalen bedrag. Dit kan je vereffenen aan de betaalzuil.

afmetingen wagen hoger dan 1,90 meter

     

Betalende aanbieding op recyclagepark met weegbrug

Als je geen gratis aanbiedingen meer hebt, je bent een bedrijf of je voertuig is langer dan 8,5 meter wordt je voertuig gewogen en betaal je volgens gewicht. 

IN

 1. Rij de weegbrug op.
 2. Hou je kaart voor de kaartlezer. We controleren je gegevens.
 3. Duid aan welke afvalsoort je wil afleveren. Kies voor niet-recycleerbaar afval (roofing, gips(karton) en grofvuil) en selectief afval (alle andere afvalsoorten). Wil je beide soorten in één bezoek achterlaten, dan kies je voor niet-recycleerbaar. Druk daarna op 'bevestig'.
 4. Je voertuig wordt gewogen.
 5. Je krijgt een ticket. Leg het goed zichtbaar achter de voorruit.
 6. De slagboom gaat open en je kan alles afleveren in de juiste container.

             

UIT

 1. Rij op de uit-weegbrug.
 2. Hou je kaart voor de kaartlezer.
 3. Je voertuig wordt opnieuw gewogen. Je ontvangt een ticket met de gegevens en het te betalen bedrag.
 4. Rij buiten en begeef je naar de betaalzuil.

Login

registreer je voor:

 • je ophaalkalender
 • beurten recyclagepark
 • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: