Privacybeleid

IVAGO hecht belang aan je privacy en de bescherming van persoonsgegevens. Hieronder beschrijven we welke gegevens we verzamelen over jou, hoe we dat doen, wat we ermee doen en hoe je deze kan controleren. Dit privacybeleid is van toepassing zowel op de geïnformatiseerde als manuele gegevensverwerking van IVAGO. 

 


 

Over welke gegevens gaat het?

Onder persoonsgegevens verstaan we alle gegevens die op jou als identificeerbare natuurlijke persoon betrekking hebben.

 


 

Hoe verzamelt IVAGO deze gegevens?

We verzamelen gegevens op onderstaande manieren:

Gegevens door het gebruik van onze website:
Om onze website te verbeteren verzamelen we gegevens van niet-persoonlijke aard zoals je browsertype, IP-adres, besturingsprogramma, de domeinnaam van de website langs waar je naar de IVAGO-website bent gekomen of onze website opnieuw verlaat en apparaatgegevens. Deze gegevens worden geaggregeerd en anoniem opgeslagen.

Gegevens die je ons aanlevert:

  • E-loket: Om gebruik te maken van het e-loket vragen we om een gebruikersnaam en e-mailadres op te geven. Deze gegevens worden opgeslagen in het e-loket en ons klantenbestand. De gegevens die je ons verstrekt op aanvraagformulieren in het e-loket komen eveneens in je klantendossier.
  • Website: De website beschikt over enkele formulieren die je als gebruiker kan invullen zonder je in te schrijven op het e-loket. Gegevens die IVAGO hierdoor krijgt worden enkel gebruikt om de vraag te verwerken. Persoonlijke gegevens worden niet bijgehouden, behalve wanneer IVAGO hier uitdrukkelijk toestemming voor vraagt (bijvoorbeeld inschrijven voor nieuwsbrief). Via onze website is het mogelijk je in te schrijven voor nieuwsbrieven. De e-mailadressen verzameld in dit kader worden enkel voor dit doeleinde gebruikt.
  • Telefonisch of via e-mail: E-mailadressen of telefoonnummers verzameld telefonisch en via e-mail houden we bij in ons klantenbestand. 

 


 

Wat doet IVAGO met mijn gegevens?

De vergaarde persoonsgegevens verzamelt IVAGO in een klantenbestand dat het zelf beheert. Daarnaast wenden we de gegevens aan voor de toegang en het beheer van het e-loket en de verzending van digitale aanrekeningen of facturen.

We spelen de persoonsgegevens op geen enkele manier door aan derden. De gegevens worden ook niet voor commerciële doeleinden gebruikt. We kunnen je persoonsgegevens wel gebruiken om onze producten en diensten op te volgen, te evalueren of te verbeteren.

 


 

Heb ik controle over mijn persoonsgegevens?

Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 over de verwerking van persoonsgegevens heb je het recht om je gegevens te raadplegen en, indien nodig, te verbeteren. Daartoe schrijf je naar IVAGO – dienst diftar, Proeftuinstraat 43, 9000 Gent of mail je naar diftar@ivago.be.

Uitschrijven voor het e-loket kan op elk moment via de webpagina ‘Profiel beheren’ op het e-loket. De gegevens verdwijnen meteen uit de website.

Indien je je contactgegevens (e-mail, telefoon) volledig uit ons klantenbestand wil laten wissen, kan je je steeds schriftelijk richten tot IVAGO – dienst diftar, Proeftuinstraat 43, 9000 Gent of mail naar diftar@ivago.be

 


 

Vragen

Je kan met je vragen over deze Privacy Policy terecht bij IVAGO – dienst communicatie via e-mail naar info@ivago.be of telefonisch naar 09 240 81 11. 

 


 

Disclaimer

IVAGO is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.

 

 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: