Deel/Bewaar

IVAGO is de Intergemeentelijke Vereniging voor Afvalbeheer in Gent en Omstreken. Ze staat in voor het afval- en materialenbeheer in Gent en Destelbergen, exploiteert zes recyclageparken en telt ruim vierduizend bedrijfsklanten. Onze afvalenergiecentrale produceert elektriciteit en warmte. Voor de stad Gent houden we de straten en pleinen proper.

Deel/Bewaar

Veertien personeelsleden, één camera en boeiende vragen zoals ‘wat als je één dag baas zou zijn van IVAGO’: Een flitsende film van negen minuten is het resultaat. Omdat we trots zijn op ons bedrijf en onze werknemers lieten we een filmpje maken waarin 12 medewerkers uitleggen hoe zij hun werk beleven en wat ze zouden doen, mochten ze één dag baas zijn. 

 

IVAGO wil als dienstverlenend bedrijf voorstellen formuleren en opdrachten uitvoeren in verband met het afvalbeheer, ons toevertrouwd door de raad van bestuur van IVAGO.

IVAGO is een gemengde intergemeentelijke vereniging. De stad Gent en de gemeente Destelbergen zijn de overheidspartners. ECOV is de private partner. SITA Belgium en Indaver maken er deel van uit.

Deel/Bewaar

IVAGO beschikt over een hoogtechnologische afvalenergiecentrale met rookgaswassing en energieterugwinning. IVAGO verwerkt jaarlijks 100.000 ton brandbaar huishoudelijk afval en voorziet in de eigen behoefte aan elektriciteit en warmte, maar levert daarnaast ook elektriciteit af aan het openbare net. Via een ondergrondse stoomleiding zorgt IVAGO mee voor de verwarming van het Universitair Ziekenhuis Gent.

halfnatte waskolom van verbrandingsinstallatie

Welke retributie legt de gemeente op voor het inzamelen en verwerken van je huisvuil? Wie heeft er toegang tot de recyclageparken. Welke hoeveelheden mag je brengen? Mag je huisvuil 's avonds buiten plaatsen? Dit staat allemaal netjes vermeld in een reeks reglementen.

Wil je aan de slag bij IVAGO? Op zoek naar een job als milieuwerker, chauffeur of administratief bediende? Bekijk hier de openstaande vacatures.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: