12 juni 2017

Gaat u op vakantie en moet uw afval intussen niet worden opgehaald? Laat het ons weten via het webformulier. We schorten de ophalingen op en brengen ze in mindering op uw volgende factuur. 

Doe dit minstens vijf werkdagen voor uw vakantie. 

Deel/Bewaar

cover brochure IVAGO-bedrijfsafvalEen groot bedrijf of een kleine KMO? Winkel of horeca? IVAGO-bedrijfsafval zoekt, samen met u naar een economische en ecologische oplossing. Onze chauffeurs, milieuwerkers en klantendienst zijn vertrouwd met wat er leeft en gebeurt in Gent.
Onze vertegenwoordigers zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf. Welk type container is geschikt? Hoe kunnen we de ophaalfrequentie zo goed mogelijk doen aansluiten op uw behoefte én tegelijk onze efficiëntie niet uit het oog verliezen.

IVAGO verzorgt de gescheiden inzameling van restafval, glas, papier en karton, plasticfolie, pmd en ten slotte ook groente-, fruit- en tuinafval. Afvalstromen die niet gelijkgesteld zijn met huishoudelijk afval worden niet opgehaald door IVAGO.

Wil je samenwerken met IVAGO? Maak dan een afspraak met een vertegenwoordiger.

Ben je al klant bij IVAGO? Vraag dan online een lediging voor uw container aan.

Deel/Bewaar

IVAGO-bedrijfsafval levert dienstverlening 'op maat' aan kleine en middelgrote ondernemingen, winkels en horeca. Van klein tot groot!

Onze medewerkers zoeken graag naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf.

Grote containers, kleine containers, blauwe, grijze ... we hebben ze allemaal. Welk type container past bij jouw behoefte.

containers bedrijfsafval

Hoe sorteer je afval? In welke zak of bak hoort een voorwerp thuis? Wat gebeurt ermee?

In de afvalgids vind je een antwoord op al je sorteervragen.

Als bedrijf kan je terecht op de recyclageparken met weegbrug. Je kan er zo’n veertig verschillende afvalsoorten afleveren. Lees meer over de exacte locaties, de openingsuren, de werking, de toegangskaart en welke afvalsoorten je er kan achterlaten.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: