Wat veranderde er op 1 januari 2018?

03 januari 2018
Deel/Bewaar

Het nieuwe jaar heeft ook wat wijzigingen in de IVAGO-werking met zich meegebracht. We zetten alles op een rijtje.

Betaalzuil Recyclagepark

In het recyclagepark kan je enkel nog met bancontact betalen, niet meer met kredietkaart (VISA, Mastercard ...). Achteraf betalen via overschrijving kan ook nog steeds. Let wel op dat je dit binnen de vijf werkdagen doet om een administratieve kost te vermijden.

Kga

Breng kga naar het recyclagepark in een vat, fles of flacon van maximaal 20 liter. Grotere recipi├źnten aanvaarden we niet meer.
(Let op: bedrijven kunnen geen kga naar het recyclagepark brengen).

Krengen/slachtafval

Een kreng van een gezelschapsdier kan je naar het recyclagepark in de Proeftuinstraat brengen. De zak om het dier in te stoppen kan je bij het recyclagepark kopen en kost 20 euro. 

Slachtafval kan je ook naar de Proeftuinstraat brengen. Haal daarvoor eerst een vergunning aan de loketten van Burgerzaken van de stad Gent (Woodrow Wilsonplein1 in Gent). Zakken voor slachtafval kan je, bij het voorleggen van je vergunning, aan het onthaal van IVAGO kopen en kosten ook 20 euro per stuk. 

Container omruilen

De eerste omruiling van je container naar een kleiner of groter formaat is gratis, binnen het jaar na activatie van de container. Daarna betaal je 20 euro per omruiling. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: