06 april 2019

Door een elektriciteitspanne is het recyclagepark van Drongen vandaag gesloten. Je kan terecht op de andere IVAGO-recyclageparken. Onze excuses voor de hinder.

05 april 2019

De lente is in 't land. Onze kringlooptuiniers staan klaar om je alles te vertellen over de verwerking van groente-, fruit- en tuinafval in een compostbak- of vat. Durf je er niet aan te beginnen? Of lukt het composteringsproces niet goed? Zij weten er zeker raad op.
Op zaterdag 6 april kan je daarvoor van 10 tot 12 uur terecht in onze Proeftuin aan het recyclagepark in de Proeftuinstraat. 

05 april 2019

momenteel is IVAGO telefonisch niet bereikbaar. Er is een algmene panne in het telefoonverkeer.

26 maart 2019

Afgelopen woensdag nam de Gentse schepen Bram Van Braeckevelt (Groen) het voorzitterschap van IVAGO over van schepen Tine Heyse.

Bram kijkt vol ambitie naar zijn voorzitterschap. De doelstellingen zijn niet min: “Zorgen voor een propere stad in álle wijken, minder afval, optimaliseren van de afvalinzameling, afvalverwerking die méér energie levert en de circulaire economie mee vorm geven”. aldus de schepen. 

21 maart 2019

Op zondag 31 maart zullen meer dan 2.500 Gentenaars deelnemen aan de Gentsche gruute kuis, een ferm record. Ook in Destelbergen schreven zich nog nooit zoveel inwoners in voor de grote lenteschoonmaak. 400 Destelbergenaren doen mee aan de schoonste dag van 't jaar.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: