28 februari 2019

Samen met je buren en vrienden zwerfvuil opruimen in je buurt en nadien samen genieten van een heerlijk aperitief in een blinkende omgeving. Dat is de Gentsche gruute kuis en Destelbergen helemaal schoon in een notendop. 

20 februari 2019

Vanaf woensdag 20 februari begint de bedeling van ons nieuwste magazine. Je krijgt niet alleen Joris Hessels op de cover maar ook de nieuwste kalender erbij. Die loopt van april 2019 tot en met maart 2020. 

Kan je niet wachten tot hij in de bus valt? Dan kan je hem hier al online lezen!

13 februari 2019

Door de nationale staking zijn alle recyclageparken gesloten en zijn we telefonisch niet bereikbaar.

12 februari 2019

Op woensdag is er nooit huisvuilophaling. Door de nationale stakingsactie is er mogelijk wel hinder bij de recyclageparken. Volg morgen onze website en sociale media voor alle updates.

Het bedrijfsafval dat morgen door de nationale stakingsactie blijft staan, trachten we donderdag 14 februari op te halen.

 

08 februari 2019

Door een syndicale actie – om redenen buiten de werking van IVAGO – was de dienstverlening van IVAGO gisteren ernstig verstoord. Onze ploegen halen vandaag het papier/karton, glas en restafval van gisteren op. Uitzonderlijk haalt een ploeg in de regio Sint-Amandsberg het glas tot 21 uur op. 

Staat er na 21 uur nog afval buiten? Neem het dan terug binnen en bied je het aan bij de volgende ophaling.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: