14 september 2018

Van 17 tot en met 23 september vindt de tweede Vlaamse handhavingsweek zwerfvuil en sluikstorten plaats. 

Die week zullen er meer controles zijn, zowel anoniem als in uniform, door de politie, gemeenschapswacht, vaststellers ... Lichte overtreders worden aangesproken en zwaardere overtredingen worden zwaar beboet. Wie het wel goed doet, mag zich aan een complimentje verwachten. 

13 september 2018

Op donderdag 27 september kan je in de Sfinx cinema gratis gaan kijken naar Albatross. De film gaat over de plastic soup in onze oceanen en welke impact dat veroorzaakt op de natuur. Bovendien is dit probleem dichterbij dan je denkt want ook in de Gentse Leie treffen we soms grote hoeveelheden plastic aan. Een film die je ogen opent en je aan het denken zet!

Reserveer hier je gratis tickets.

11 september 2018

IVAGO verkoopt 6 huisvuilwagens, 2 personenwagens, 1 bestelwagens, 1 veegmachine, een laspost en een lichtregelappartaat. 

De verkoop gebeurt in verschillende loten. Geïnteresseerden dienen hun aanbieding onder gesloten omslag te richten aan IVAGO, ten laatste op dinsdag 18 september.

Meer info over de verkoop vind je hier.

11 september 2018

Onze ploegen zijn er vandaag niet in geslaagd om het glas dat gisteren bleef staan op te halen in de Gerard Willemotlaan, Marcus Van Vaernewijcklaan, Wolstraat, Adriaan Pietersstraat en Spellewerkstraat. We proberen dit donderdag op te halen.

10 september 2018

Onze ploegen slaagden er niet in om al het glas in de buurt rond Rooigemlaan, Brugsesteenweg en de Drongensesteenweg op te halen. Het restafval bleef staan in sommige straten van Mariakerke en Wondelgem. 

Staat jouw glas of restafval nog buiten? Laat het buiten staan want we komen hier morgen om.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: