14 december 2017

Eerder deze week konden onze ploegen niet aan het werk door het moeilijke winterweer. De vele sneeuw vormde een natuurlijke hindernis, waardoor het afval van de maandag- en dinsdagrondes (gedeeltelijk) bleef staan.

Met een aantal ploegen hebben we geprobeerd het resterende afval zoveel mogelijk toch nog op te halen. We willen iedereen bedanken voor het begrip en de aanmoedigingen die we ontvingen tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden. 

 

13 december 2017

We slaagden er vanmorgen in om, vlotter dan verwacht, de zakken met restafval op te halen die maandag waren blijven staan.
Daardoor konden we onze ploegen nog uitsturen om zo veel mogelijk zakken restafval van de dinsdagronde in te zamelen.

We trachten donderdag nog het resterende glas en papier van de maandagronde in te zamelen. 

Gft en pmd halen we niet in. Dit kan je pas bij de volgende ophaling opnieuw aanbieden. 

De geplande grofvuilophalingen van maandag en dinsdag gaan door op vrijdag. We proberen de Gentenaars en inwoners van Destelbergen die een afspraak voor een van de twee dagen hadden telefonisch te contacteren. 

We danken uitdrukkelijk iedereen die zich de moeite getrooste om geen afval buiten te plaatsen of terug in huis te nemen en rekenen op begrip voor de bijzondere situatie.

12 december 2017

In Heusden (en Destelbergen) wordt het afval opgehaald door Lammertyn in opdracht van IVAGO. Lammertyn werkt vandaag wel.

Zij proberen al het aangeboden afval vandaag mee te nemen.

12 december 2017

Door de moeilijke weersomstandigheden sluit IVAGO vandaag opnieuw een uur vroeger de deuren.

De kantoren en het belcentrum gaan om 16 uur dicht. Aan het onthaal kan je tot 18 uur terecht. Op dinsdag is het onthaal normaal open tot 19 uur. 

12 december 2017

Door de moeilijke weersomstandigheden kon IVAGO de huisvuilophalingen van maandag 11 en dinsdag 12 december niet uitvoeren. Ook bedrijfsafval wordt niet opgehaald op dinsdag en de recyclageparken blijven dicht. 

Lees verder om te weten te komen of we jouw afval later deze week nog komen ophalen. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: