26 juni 2017

De zomer is officieel begonnen! Tijd om lekker in de tuin te werken. Of verorber jij liever rustig een heerlijke salade of bakje aardbeien? 

Wij weten alvast waar je met je groenafval terecht kan. Vraag een gft-container aan en bespaar op je restafvalrekening. Want wist je dat een container voor gft je de helft minder kost dan een ophaling van restafval? Waar wacht je nog op? 

22 juni 2017

Onze ploegen zijn er niet in geslaagd om het glas in alle straten van Moscou-Vogelhoek (ronde C4B) op te halen. We doen ons best om dit morgen, vrijdag 23 juni, in te halen.

Onze excuses voor dit ongemak.

21 juni 2017

Door een technisch defect kan je momenteel niet betalen met een betaalkaart aan het onthaal. Kom je zakken of een recyclageparkkaart halen, neem dan voldoende cash geld mee. 

Op de recyclageparken kan je aan de betaalzuil wel nog met de kaart betalen. Onze excuses voor het ongemak. 

bancontact
21 juni 2017

Dit weekend vindt er in de binnenstad een braderie plaats. Daardoor worden bepaalde straten 's ochtends afgesloten. 

Om dit te omzeilen halen we in een deel van kalenderzone Z4B het afval op vanaf 6.30 uur. Zorg dat je afval op tijd buiten staat. Je mag de afvalzak al vanaf 19 uur de avond voor de ophaling buiten plaatsen. 

20 juni 2017

Zondag 25 juni viert de gemeente Destelbergen de dag van het park in domein De Kollebloem. Er valt heel wat te beleven. Er is een ecobeurs met allerlei interessante standjes en foodtrucks, kinderen kunnen hun eigen bijenhotelletje bouwen en je kan deelnemen aan het Repair Café. 

 

bijenhotel maken op de dag van het park

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: