21 februari 2019

De winter is in het land en de temperaturen stijgen nog maar nauwelijks boven het vriespunt. De kou kan ervoor zorgen dat het afval in je container vastvriest. 

Gebruik onze handige tips om dat te vermijden.

 

ophaling gft
15 januari 2019

Op 31 maart vindt de 9e editie van de Gentsche gruute kuis en de 6e Destelbergen helemaal schoon plaats. Doe ook mee, en zorg er samen met je buren, vrienden en familie voor dat jouw buurt opnieuw straalt.

Wij zorgen voor een lekker aperitief- of vieruurtjespakket en veegmateriaal.

Niet twijfelen, gewoon meedoen!

 

28 december 2018

Op maandag 31 december, oudejaarsavond, sluiten de kantoren van IVAGO een uur vroeger. Heb je een vraag? Dan kan je tot 16 uur bij ons terecht. De recyclageparken zijn nooit open op maandag. 

Op dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn de recyclageparken en kantoren gesloten. 

Prettig eindejaar!

feest
28 december 2018

De ophaling van gft op maandag 31 december staat niet op de kalender van Destelbergen vermeld. Nochtans komen onze ploegen wel lang. Destelbergenaren vergeet jullie gft-container dus niet buiten te plaatsen!

Inwoners van Heusden hebben normaal elke dinsdag afvalophaling. Zij kunnen hun container voor de eerste keer buiten zetten op woensdag 2 januari. Dit staat ook zo vermeld op de kalender van 2019. 

kalender Destelbergen
21 december 2018

Op maandag 24 december, kerstavond, sluiten de kantoren van IVAGO een uur vroeger. Heb je een vraag? Dan kan je tot 16 uur bij ons terecht. De recyclageparken zijn nooit open op maandag. 

Ook op oudejaarsavond doen we de deuren een uurtje vroeger dicht. 

Op dinsdag 25 december (kerstdag) en dinsdag 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn de recyclageparken en kantoren gesloten. 

feest

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: