07 februari 2017

Door werkzaamheden hebben onze ploegen op dinsdag 7 februari geen toegang tot de Oosteeklostraat. Hierdoor kunnen we het afval in de Oosteeklostraat, de Watervlietstraat en de Ijzendijkstraat niet ophalen. 

We halen dit in op donderdag 9 februari. Inwoners van deze straten, kunnen donderdag hun restafval, gft en pmd buiten plaatsen.

30 januari 2017

Ben je gek op Gent en zoek je een job dicht bij huis? Je hebt een hart voor milieu en mens? Dan ben jij de chauffeur (C of CE) die wij zoeken. Als chauffeur sta je in voor de ophaling van het afval bij particulieren en bedrijven of werk je mee met openbare reiniging. Je begeleidt en motiveert je collega-milieuwerkers en helpt hen indien nodig. 

Bekijk de volledige vacature.

24 januari 2017

Januari is de maand van de nieuwjaarsfeestjes. Daar komen vaak nogal wat glazen flessen aan te pas. Heb jij ook een hele hoop glas staan? Lees hier nog eens na hoe je glas op de juiste manier aanbiedt. 

gevulde glasbak
20 januari 2017

Door een panne bij Proximus is het op dit moment niet mogelijk om ons te bellen. Zodra de panne hersteld is, laten we dit weten. Hou onze website en sociale media in de gaten.

20 januari 2017

De panne is hersteld waardoor je opnieuw naar ons kunt bellen. Onze excuses voor dit tijdelijke ongemak.

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: