29 maart 2017

Alle Gentenaars hebben tegen vanavond hun nieuwe ophaalkalender. Maatwerkbedrijf Nevelland dropt vandaag de laatste kalenders in de brievenbussen. 

Vanaf maandag 3 april veranderen onze ophaalrondes. Het kan dus dat jouw ophaaldag anders is dan vroeger. Controleer nu al je kalender zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

 

29 maart 2017

Ben je gepassioneerd door IT en heb je een analytische geest? Dan hebben wij een leuke functie voor jou!

Als IT-systeembeheerder help je ons om bestaande informaticatoepassingen en netwerken te verbeteren. Je doet zelf voorstellen en werkt ze uit. Daarnaast treed je op als helpdesk. Je beantwoordt vragen van de IVAGO-medewerkers, schrijft gebruiksvriendelijke handleidingen en geeft opleidingen.

Iets voor jou? Solliciteer hier!

28 maart 2017

Deze ochtend kregen al onze ophaalploegen meer uitleg over de nieuwe ophaalrondes die ze vanaf maandag zullen rijden. Om goed van start te gaan, boden we al onze medewerkers een lekker ontbijt aan.

Iedereen is klaar om met veel enthousiasme aan de slag te gaan met de nieuwe routes. 

Verandert er in jouw straat iets aan de ophaling? Lees er meer over.

27 maart 2017

In enkele straten in Ekkergem (V18) slaagden onze ophaalploegen er vandaag niet in om al het gft op te halen. We komen morgen opnieuw langs dus je mag je volle container buiten laten staan.

20 maart 2017

Gent was gisteren opnieuw de properste stad van het land dankzij de 1.400 enthousiaste deelnemers van de Gentsche gruute kuis. Van de Spesbroekstraat in Wondelgem, over de Ledestraat in Sint-Amandsberg tot de 4 wijken in Baarle-Drongen, overal ruimden de deelnemers zwerfvuil op. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: