16 oktober 2017

Op onze recyclageparken kan je terecht met asbestcement. Je kan jaarlijks 200 kilogram gratis afleveren op recyclageparken met een weegbrug. 

Waar vind je asbest? Hoe ga je ermee om? En hoe breng je het veilig naar het recyclagepark? We geven een aantal belangrijke tips om jouw eigen veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen. 

16 oktober 2017

In de omgeving van het Citadelpark konden onze ploegen vandaag niet al het glas ophalen. We proberen dit morgen in te halen. 

12 oktober 2017

Onze ploegen slaagden er vandaag niet in om al het glas op te halen in Sint-Amandsberg. 

Laat je glas buiten staan, we proberen morgen opnieuw langs te komen. 

12 oktober 2017

Vandaag ondertekenden algemeen directeur Didier Naessens en directeur operaties Alain Neels van IVAGO een protocol met de politie van de zone Gent. Die was vertegenwoordigd door de zonechef Filip Rasschaert en directeur operaties hoofdcommissaris Veerle Dhont. 

 

10 oktober 2017

Door een nationale syndicale actie is op dinsdag 10 oktober een deel van de huisvuilophaling verstoord. Deze ochtend reden 25 van de 35 ophaalwagens uit. 

Vooral zakken restafval zullen vandaag blijven staan en ook een deel van het glas en het papier/karton wordt niet opgehaald. 

We vragen iedereen die op dinsdag ophaling heeft om het buitengeplaatste afval voorlopig te laten staan. We onderzoeken hoe we deze ophalingen de volgende dagen kunnen inhalen. Hou onze website en sociale media in de gaten. 

Of de recyclageparken vandaag open gaan, is nog niet duidelijk. Meer daarover na 9.30 uur. 

Login

registreer je voor:

  • je ophaalkalender
  • beurten recyclagepark
  • saldo ophaalbeurten

Inschrijven op: